Returnare produse

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului. Mentionam ca, in conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 34/2014, consumatorul va suporta costurile aferente returnarii. 

Plata transportului este suportata de catre consumator si trebuie efectuata direct la curier sau prin card online, respectiv PayPal. Produsele vor fi livrate prin Posta Romana.

La returnare, nu acceptam colete cu plata ramburs.

Contravaloarea comenzii se va achita in termen de maxim 15 zile calendaristice de la notificarea in scris ca renunta la cumpararea produsului, doar daca produsele au fost returnate in aceeasi stare in care au fost livrate catre consumator. 

Cheltuielile de transport sunt suportate de catre firma noastra doar in cazul produselor defecte din fabricatie sau deteriorate la transport.

In cazul in care doriti sa renuntati la comanda inainte de confirmarea si trimiterea acesteia, iar plata s-a facut prin card online sau PayPal va rugam sa ne contacti pe e-mail contact@iuhulamps.ro, iar in termen de 15 zile lucratoare banii vor returnati integral inapoi in contul dvs. 

Meniu

IUHULAMPS.RO